Open menu
Terug naar projecten

Paviljoen Mirns

Mirns

Op het Mirnser Klif is Penta gevraagd om het bestaande paviljoen te upgraden, te verduurzamen en uit te breiden.
Het betreft het vernieuwen en vergroten van de keuken, het vergroten van het restaurant oppervlak, het restaurant voorzien van meer zicht op het IJsselmeer.
Een nieuwe indeling van de plattegrond; nieuwe bar, nieuwe toiletten, nieuwe veranda om onder te zitten etc.
De schil zal geheel worden aangepakt, deze wordt geïsoleerd conform de huidige eisen en tevens voorzien van een nieuwe duurzame bekleding. Hierdoor krijgt het gehele paviljoen een facelift en een nieuwe uitnodigende uitstraling. Het restaurant gedeelte krijgt een aanbouw met veel glas en zicht op het IJsselmeer en zal door het open maken van de kap ruimtelijker worden.  In overleg met It Fryske Gea zal worden bekeken of er in het gras voor het stand een nieuw koepeltje kan worden geplaatst, refererend naar het oude koepeltje wat er ooit stond. Dit koepeltje kan dienst doen als ijsco- verkoop en educatief ingericht met informatie over de natuur rondom. De eerste plannen zijn inmiddels gepresenteerd.

Terug naar projecten